Isabell Roch rămâne la Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea a prelungit contractul portarului german Isabell Roch (31 ani) pentru încă un sezon, până în 2023.

Componentă a naționalei Germaniei, Roch  mai evoluat până a veni la Vâlcea doar în campionatul țării sale,  pentru echipele Thüringer HC, HSG Blomberg-Lippe, SG BBM Bietigheim,  Metzingen și BV Borussia 09 Dortmund.  Portarul a câştigat două titluri în Germania cu Borussia Dortmund (2021) şi cu Bietigheim (2017).

Președintele secției de handbal de la SCM, Florin Verigeanu este fericit că a reușit să o convingă pe nemțoaică să continue la clubul vâlcean. ”Sunt fericit că am reușit să convingem pe Isabell să continue cu noi încă un an, ea este o jucătoare foarte importantă pentru echipă. Sunt convins că Isa ne va ajuta pentru a obține performanțele dorite la Vâlcea” a declarat Florin Verigeanu. Nemțoaica s-a adaptat foarte repede la echipa din Zăvoi și vorbește deja în limba română.  

”Mă simt foarte bine in Vâlcea, aici este un club profesionist! Atmosfera și fanii din sală sunt grozave și sper să pot juca în sfârșit într-o sală plină din Vâlcea, asta ar fi ceva grozav! De asemenea, îmi doresc să câștig titluri cu SCM” a spus și Isabell.

 Pe postul de portar, Vâlcea le mai are pentru sezonul viitor pe Daciana Hosu (24 ani) și Sara Rus (19 ani).

Alte patru jucătoare și-au prelungit anterior acordurile cu Vâlcea: Kristina Liscevic, Iryna Glibko, Mireya Gonzalez și Daria Bucur.

SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat zilele primele transferuri efectuate pentru sezonul viitor, japoneza Asuka Fujita (Minaur Baia Mare) și suedezele Daniela Isabelle De Jong și Elin Hansson, ambele de la IF Skuru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *