Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Crucea Roșie Vâlcea a amplasat un cort de primire a ajutoarelor destinate refugiaților ucraineni

Crucea Roșie Vâlcea, cu sprijinul Instituției Prefectului, Consiliului Județean și Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a amplasat astăzi, 2 martie 2022, la Sala Sporturilor, un cort de primire a ajutoarelor umanitare destinate refugiaților din Ucraina.

Am decis înființarea unui punct central de primire a ajutoarelor umanitare destinate refugiaților, acesta urmând să funcționeze la Sala Sporturilor, sub coordonarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” și cu sprijinul voluntarilor de la Crucea Roșie Vâlcea. Mulțumiri tuturor vâlcenilor care se alătură acțiunilor de sprijin pentru cetățenii ucraineni, greu încercați de agresiunea militară rusă!”, a declarat prefectul județului Vâlcea, Mihai Oprea.

Ionuț Cherăscu, director Crucea Roșie – filiala Vâlcea, a menționat că începând de astăzi, la nivelul județului, se strâng într-o locație unică (Cortul de la Sala Sporturilor) toate donațiile în sprijinul refugiaților din Ucraina, iar acestui demers li se alătură și alte asociații și fundații din județ. La Cortul Solidarității sunt așteptați, zilnic, între orele 10.00-18.00 toți vâlcenii care vor să vină în sprijinul oamenilor care fug din calea războiului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *