Șelimbăr va juca în Zăvoi trei meciuri atractive din Liga a II-a. Intrarea publicului va fi gratuită

Reprezentanții Federației Române de Fotbal au inspectat astăzi Stadionul Municipal din Zăvoi și au omologat terenul pentru jocuri de Liga a II-a. Echipa CSC 1599 Șelimbăr a ajuns la un acord cu conducerea SCM Rm. Vâlcea și va juca în Zăvoi cele trei jocuri din play-out-ul Grupei A a Ligii a II-a, cu Politehnica Iași (19 martie), Miercurea Ciuc (9 aprilie) și Dacia Unirea Brăila (30 aprilie).

”Iubitorii de fotbal din Râmnicu Vâlcea vor avea ocazia să vadă gratuit trei meciuri atractive de Liga a II-a, pe această cale îi învităm la Stadionul Municipal. Stadionul și gazonul din Zăvoi arată bine și avem condiții bune pentru meciurile de Liga a II-a” a anunțat directorul SCM Rm. Vâlcea, Marius Țuca.

Tot pe Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea se antrenează și joacă echipele de juniori de la SCM Rm. Vâlcea. De altfel, după jocul de sâmbătă de Liga a II-a, CSC Șelimbăr – Poli Iași, tot în Zăvoi, SCM Under 16  va juca în etapa 5 din play-off-ul Grupei 3 de la Liga Elitelor cu Universitatea Craiova.

Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea nu a mai găzduit jocuri de eșalon secund de mai bine de cinci ani, de la dispariția CSM-ului, în iarna anului 2016.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *