Până la sfârşitul acestui an, Drăgoeştiul va avea poate cel mai frumos centru civic din zona rurală a judeţului

Administraţia locală a comunei Drăgoeşti demarează un proiect care are în vedere amenajarea centrului civic în zona primăriei. În acest sens vor avea loc lucrări care prevăd amenajarea zonei de parcare, a unui parc de joacă pentru micuţi şi montarea mobilierului stradal. Investiţia se va realiza cu bani din bugetul local, însă principalul obiectiv urmărit de investiţia propusă este amenajarea zonei de recreere şi a spaţiului destinat celor mici. Este un proiect mai vechi al primarului care a fost gândit înainte de pandemie, şi pentru care urmează pregătirea documentaţiei, iar în vara acestui an se va realiza: 

„Centrul nostru civic va fi o capodoperă din punctul meu de vedere. Nu va mai exista parcarea care este în prezent. Se vor amenaja parcări pe marginea drumului judeţean fiindcă rigolele permit, pe ambele laturi, de la şcoală până la primărie. În spatele parcărilor se va amenaja un parc pentru copii cu locuri de joacă, foişoare, camere de supraveghere şi împrejmuit, fiindcă vor veni mămicile cu cei mici. Inclusiv sediul poliţiei se va amenaja, dar şi acolo va fi amenajată o rigolă carosabilă şi parcare. Prin urmare urmează pregătirea documentaţiei pentru amenajarea zonei centrale. Tot în centrul localităţii se va monta şi o staţie de încărcare pentru maşinile electrice”, a precizat primarul localităţii, Gheorghe Melente.

În centrul civic din Drăgoeşti se află unităţile de cult şi cele de învăţământ, dar şi primăria, care se află în prezent în reabilitare.

Sediul primăriei, modernizat cu bani din bugetul local

Pentru a le oferi angajaţilor din primărie un cadru confortabil pentru desfăşurarea proiectelor în folosul comunităţii, în prezent, la Drăgoeşti sunt în desfăşurare lucrările de reabilitare integrală a primăriei, cu bani alocaţi din bugetul local.

Se vor realiza grupuri sanitare noi, birourile funcţionarilor vor fi recompartimentate şi modernizate, iar în biroul primarului a fost refăcut sistemul electric care va funcţiona pe bază de becuri economice, s-au curăţat pereţii şi tavanul şi se vor executat zugrăveli.

În perioada următoare se vor finaliza lucrările de construire a pieţei agroalimentare, iar în cel mult trei luni se vor inaugura lucrările la Centrul Cultural „Mihai Viteazul”. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *