SCM pierde primul meci pe teren propriu

SCM Rm. Vâlcea a suferit ieri prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon, 23-24 (11-11) cu Măgura Cisnădie.

Vâlcencele au suferit al doilea eșec consecutiv, după înfrângerea drastică din Capitală, cu CSM. În prima repriză s-a mers cap la cap și echipele au intrat la pauză la egalitate, 11-11.

Echilibrul a continuat și după pauză, cea mai mare diferență fiind înregistrată în minutul 45, când Vâlcea conducea cu 19-16. Sibiencele au marcat însă trei goluri consecutiv și au revenit imediat: 19-19. SCM a condus până în minutul 52, când avea 22-20, moment în care oaspetele au înscris 4 goluri la rând. Gazdele au avut șansa unui egal la ultima fază, dar Nikolic a ratat din extremă.

Daciana Hosu a apărat excelent și a ținut Vâlcea în joc tot meciul, având un procentaj fantastic, 45% mingi apărate, însă, în atac, nimic nu a mers în jocul SCM-ului. ”Suntem foarte dezamăgite, era șansa noastră să îndeptăm meciul dezastruos cu CSM București și am scăpat victoria printre degete. O victorie cu Cisnădie putea schimba foarte multe, dar, din păcate, nu s-a întâmplat” a spus Daciana Hosu.

Norvegianul Bent Dahl spune că echipa trebuie să își revină cât mai repede. ”Am facut o greșeală mare ca și antrenor, aceasta fiind responsabilitatea mea, le-am dat adversarelor oportunitatea să revină, iar eu îmi asum această responsabilitate. Nu este suficient ce am jucat. Mai sunt multe jocuri de disputat în campionat, trebuie să ne revenim cât mai repede. Doar acest lucru este de făcut” a conchis Bent Dahl.

Lupta pentru locul 3 și pentru calificarea în sezonul viitor al EHF European League s-a complicat acum foarte mult, după ce Măgura a intrat și ea în cărți. Vâlcea a căzut pe locul 5, dar mai are de jucat restanța cu ultima clasată, Deva, iar o victorie firească o readuce pe locul 3.

Pentru echipa lui Bent Dahl urmează un alt joc foarte dificil duminică, la Brăila, cu Dunărea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *