La Berislăveşti se fac demersuri pentru proiectul de gaze 

Parteneriat cu localitatea Sălătrucel pentru branşarea localităţii la reţeaua de gaze.

Pentru înfiinţarea sistemului de gaze, Primăria Berislăveşti este într-un parteneriat cu administraţia locală din Sălătrucel. Primarul Nicolae Popescu spune că proiectul se va depune în această perioadă, fiindcă Ministerul Dezvoltării a anunţat deschisă sesiunea de finanţare a proiectelor de gaze prin programul naţional PNI „Anghel Saligny”: 

„Vom depune acest proiect prin programul naţional PNI „Anghel Saligny”, s-a deschis sesiunea de finanţare cu valabilitate până pe 26 aprilie. Actualizăm devizele fiindcă au fost făcute cu preţurile de la acea dată, altfel riscăm să primim finanţare şi să nu găsim nici un constructor. Noi sperăm să primim finanţare, şi fac această precizare fiindcă toate aceste documentaţii au o perioadă de valabilitate şi, după ce acestea nu mai sunt în termen trebuie să le refacem, ceea ce înseamnă din nou bani de la bugetul local”, a precizat primarul localităţii Berislăveşti, Nicolae Popescu.

Administraţia locală are pregătit proiectul de gaze pe o lungime de 19 kilometri, pentru care comunitatea aşteptă cu nerăbdare finanţarea şi, implicit, executarea acestei investiţii 

Primăria comunei Berislăveşti a mai depus prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” două proiecte care vizează asfaltarea drumurilor comunale de pe raza unităţii administrativ-teritoriale pe o lungime de 6,6 kilometri, construirea unui pod în punctul Lotreni, cu deschidere de 18 metri, precum şi dezvoltarea infrastructurii de canalizare pe o lungime de 21 de kilometri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *