Primăria orașului Râmnicu Vâlcea își cere scuze public pentru lucrările de modificare a stațiilor de transport public

Administrația locală a municipiului Râmnicu Vâlcea lucrează la înlocuirea stațiilor normale de transport în comun cu unele moderne. Pentru disconfortul creat de lucrările necesare, primăria municipiului Râmnicu Vâlcea își cere scuze public pe pagina oficială de Facebook.

„Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea le cere scuze cetățenilor pentru disconfortul creat de lucrările ce se derulează în Râmnic. În prezent, pe raza municipiului se intervine la înlocuirea celor 90 de stații de autobuz existente cu unele inteligente, cât și cu lucrări de sistematizare a traficului în 19 intersecții.” transmite printr-un comunicat primăria municipiului Râmnicu Vâlcea.

De fapt, în oraș se lucrează de luni bune în unele zone. De exemplu, la intrarea în oraș pe Calea lui Traian se lucrează de mult timp la unele instalații care sunt sub trotuar. Locuitorii trebuie să traverseze zilnic pe carosabil, mare parte din aceștia fiind copii care merg la Liceul Tehnologic General Magheru.

Comunicatul administrației locale mai menționează denumirea proiectului în formare și suma care se folosește: „UAT Municipiul Râmnicu Vâlcea este beneficiara proiectului prin fonduri europene „Modernizarea stațiilor de îmbarcare/debarcare, echiparea mijloacelor de transport în comun și dezvoltarea unui centru utilat cu un sistem de management al traficului general în Municipiul Râmnicu Vâlcea” în valoare de 46.845.012 milioane de lei, finanțat în cadru POR 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile.”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *