Situație grea pentru Flacăra

Flacăra Horezu a pierdut primul joc din play-out, 0-2 la Filiași și se află într-o situație complicată.

Gazdele au dominat jocul, în prima repriză având câteva ocazii mari, printre care și o bară.

Primul gol l-a marcat Alex Fotescu, care a pus latul din fața porții la o centrare din partea stângă a lui Armășelu. Doljenii au irosit inclusiv o lovitură de la 11 metri, prin Edi Dina. Cel de-al doilea gol a fost marcat de Calu, cu capul, în urma unei centrări venite din corner.  S-a terminat 2-0 pentru Filiași și Flacăra rămâne fără victorie în acest an și își complică tot mai mult misiunea de a se salva de la retrogradare.

Horezu are opt etape fără victorie, ultimul succes fiind pe 6 octombrie, acasă, cu Costești.

Primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu a asigurat condiții foarte bune pentru Liga a III-a, cu salarii la zi, echipament, cazare și masă la pensiune pentru jucătorii care nu sunt din zonă, masaje și recuperare, dar echipa nu iese din zona retrogradării.

”Sunt foarte supărat pe jucători și staff, o să merg zilele viitoare să discut cu ei. Au toate condițiile posibile, am mărit fondul de salarizare, iar rezultatele le vedeți. Dacă retrogradează, o să joace la județ” a tunat Nicolae Sărdărescu, care caută soluții pentru a scoate echipa din impas.

Pentru Flacăra, urmează un joc de totul sau nimic, în Treapt, cu Petrolul Potcoava, în care doar victoria menține echipa lui Narcis Enăchescu în cursa pentru supraviețuire. Horezenii sunt la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 8, Universitatea II Craiova, însă trupa din Bănie poate profita în orice moment de jucători de la prima echipă, care pot face diferența.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *