Râmnicu Vâlcea: Modernizarea Spitalului Vechi s-a aprobat ca investiție

Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Vâlcea au fost aprobate modificările la două hotărâri adoptate anterior ca parte a demersurilor care au fost realizate pentru reabilitarea Corpului C5 al Spitalului Vechi din Râmnicu Vâlcea, cu finanțare de la CNI.

În cadrul acestui proiect, se vor realiza și lucrări de amenajare și sistematizare a parcului existent în curtea interioară a Spitalului Vechi.

Nu întâmplător, poate așa a vrut Dumnezeu, astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, facem ultimii pași pentru obținerea finanțării efective a investiției de la spital, o finanțare de peste 97 milioane lei.

Este vorba despre reabilitarea, modernizarea și dotarea cu mobilier specific a Corpului C5, respectiv a secțiilor: Oftalmologie, Psihiatrie 2, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, precum și a Compartimentului de psihiatrie infantilă. Proiectul a fost depus încă din anul 2018 la CNI, când a fost predat și amplasamentul, iar acum, cu aceste ultime demersuri, Compania Națională de Investiții va demara procedura de proiectare și execuție a lucrărilor.” a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *