Vâlcea a câștigat detașat cu Slatina

SCM a revenit pe locul 3 în campionat, după victoria lejeră obținută ieri, în Sala Traian, 39-26 cu CSM Slatina.

Prima repriză a fost una destul de echilibrată, în care Slatina s-a ținut scai de Vâlcea în primele 24 de minute. La pauză, SCM avea avantaj de trei goluri, 17-14. După pauză, însă, echipa lui Bent Dahl a jucat mult mai bine, iar Slatina nu a mai ținut pasul. Diferența a crescut rapid, iar finalul a fost fără emoții pentru SCM, care a câștigat cu 39-26. ”A fost un meci greu, dar important este că ne-am adunat până la final și ne-am arătat adevărata valoare. Am avut emoții când am intrat pe teren, dar mă bucur că am reușit să scot și eu mingi. Trebuie să dăm totul la fiecare meci” a spus junioara Sara Rus, care a apărat bine pe final de partidă.

Tehnicianul Vâlcii, Bent Dahl este mulțumit, după o repriză secundă excelentă. ”Sunt foarte fericit pentru victorie. fetele au avut o perioadă grea, au fost obosite după meciurile din cupele europene, dar în acest meci mi-au arătat valoarea lor” a spus norvegianul.

Antrenoarea de la CSM Slatina, Victorina Bora spune că echipa sa a făcut cel mai modest joc din acest sezon. ”În partea a două ne-am întrecut în erori, a fost mult sub așteptări, nu am existat! Vâlcea așteaptă greșeala și vrea mingea repede, noi le-am ajutat să plece de faza a doua și contraatac. Cred că este cel mai slab joc al nostru din acest campionat” a spus Victorina Bora, fosta jucătoare a Oltchimului.

Astfel, Vâlcea a revenit pe locul 3 și mai are de disputat restanța din etapa 15, din deplasare, cu ultima clasată Deva, pe 30 aprilie. Vâlcea este favorită la locul 3, având un punct avans față de Baia Mare și Cisnădie, dar și un joc mai puțin disputat. Sâmbătă, 9 aprilie, roș-albastrele se deplasează la Mioveni, acolo unde sunt favorite în disputa cu Dacia.

Vâlcea – Slatina 39-26 (17-14)

Vâlcea: Glibko 12 (5 din 7m), Elghaoui 8, Liscevic 3, Klikovac 3, Bucur 3, Gorshenina 2, Levchenko 2, Marin 2, Lupei 2, Dăscălete 1, Nikolic 1.

Slatina:  Popescu 6 (3 din 7m), Ostase 5 (2), Chitacu 4, Coman 2, Cîrligeanu 2, Necula 2, Matea 2 (2), Olaru 1, Vasiliu 1, Gheorghe 1 (1).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *