Elevii Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” au participat în cadrul unei acțiuni de ecologizare pe malul râului Olănești

Elevii de clasa a XI-a din Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” au participat în cadrul unui proiect de ecologizare, numit „Curățăm România„. Elevii au fost coordonați de cadre didactice și au desfășurat activitatea pe faleza râului Olănești.

În cadrul campaniei CURĂȚAM ROMÂNIA, elevii claselor a XI-a A și a IX-a A învățământ profesional, coordonați de doamnele profesoare Buga Camelia, Matei Alina, Nica Mădălina și Zamfir Lăcrămioara, au participat la activități de ecologizare a falezei râului Olănești. Cu acest prilej elevii au avut parte și de o lecție deschisă în aer liber, în cadrul căreia au fost îmbinate cunoștințe de geografie, biologie și educație moral-civică.” a transmis Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” pe pagina oficială de Facebook.

Nu este prima activitate de acest fel organizată în cadrul unității de învățământ, Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” fiind foarte activ din acest punct de vedere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *