Vâlcea își securizează locul 3

SCM Rm. Vâlcea a câștigat miercuri, în Sala Sporturilor Traian, disputa cu HC Zalău, scor  38-28 (21-11) și echipa pregătită de Bent Dahl este foarte aproape de medalia de bronz (FOTO: Image Plus).

Vâlcea a făcut o primă reprriză excelentă, în care totul a funcționat perfect. Extrem de montată, echipa vâlceană a pornit ca din tun, cu un 4-0 în minutul 4. Apărarea a fost una ermetică, atacul a funcționat excelent, astfel că scorul a luat proporții. De la 13-8 în minutul 17, SCM s-a distanțat la 19-8 în minutul 27. La pauză, Vâlcea avea 21-11 și jocul era rezolvat.

După pauză, Vâlcea s-a dus la 25-11 în minutul 34, după care Zalăul a echilibrat jocul. S-a terminat 38-28 și fanii din Sala Traian au ovaționat echipa vâlceană, care și-a luat astfel o frumoasă revanșă pentru eșecul din tur.

”Echipa a făcut un meci fantastic, mă bucur că am luat cele trei puncte și îmi doresc să ne batem în continuare pentru un loc pe podium. Mai sunt multe jocuri, noi ne dorim să obținem maxim din fiecare meci” a spus Elena Dache

SCM este pe locul 3 în campionat și are 4 puncte avans față de ocupanta locului 4, Cisnădie, sibiencele având și un meci mai mult disputat. Campionatul se întrerupe pentru jocurile din preliminariile Euro 2022, România urmând să dispute meciul decisiv cu Austria pe 24 aprilie, chiar la Rm. Vâlcea.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – HC ZALĂU 38-28 (21-11) 

Arbitri: Marius Ghiorghișor / Robert Harabagiu

Vâlcea: Hosu, Roch, Rus – Glibko 8, Nikolic 6, Elghaoui 5, Liscevic 5, Lupei 4, Dache 3, Klikovac 3, Gorshenina 3, Levchenko 1, Bucur, Dăscălete. Antrenor: Bent Dahl.

Zalău: Teodorescu, Popescu – Mihart 11, Vrabie 4, Toth 4, Bujor 3, Lazic 2, Jlezi 2, Mitrache 1, Berbece 1, Vartic, Mărginean, Prycop, Lazea. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *