Andrei Gheorghiu propune din nou proiectul de bugetare participativă, însă la nivel local

Proiectul marca USR privind un regulament de bugetare participativă este pus în dezbatere. Proiectul a mai fost pus în dezbatere, însă pentru aprobarea Consiliului Județean Vâlcea. De data aceasta, Andrei Gheorghiu propune ca regulamentul să fie aprobat la nivelul administrației locale din Râmnicu Vâlcea.

Regulamentul privind bugetarea participativă, unul dintre proiectele susținute de USR, al cărui inițiator sunt, în calitate de viceprimar al orașului, a fost pus în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Râmnicu Vâlcea. Dialogul este singura modalitate prin care putem adapta politicile administrației locale la nevoile comunității. Dumneavoastră, râmnicenii știți ce lipsește! Acum aveți posibilitatea de a contribui cu proiecte și de a genera soluții. Banii alocați din bugetul local vor merge la proiectele pe care dumneavoastră, locuitorii orașului, le considerați importante pentru comunitate.„ a declarat Andrei Gheorghiu pe pagina oficială de Facebook.

La momentul propunerii lui Andrei Gheorghiu ca proiectul să fie aprobat la nivelul Consiliului Județean Vâlcea, consilierii județeni au votat împotrivă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *