Concurs național de meserii, organizat în orașul Călimănești

În orașul Călimănești se va organiza un concurs național pe meserii, domeniul Turism și Alimentație. Evenimentul va fi desfășurat la Liceul Tehnologic de Turism Călimăneşti.

Cele trei calificări profesionale pentru care se organizează concursul sunt: ospătar(chelner), vânzător în unități de alimentație și bucătar. Concursul se va desfășura în perioada 18-22 aprilie.

Mențiuni din partea administrației locale

Pentru buna desfășurare a concursului, administrația locală din Călimănești vrea să se asigure de cele mai bune condiții, dar și cele mai sigure. Astfel, documente precum avizul epidemiologic le sunt necesare elevilor pentru participare.

Elevii vor avea asupra lor: • Avizul epidemiologic eliberat de cabinetele şcolare cu cel mult 48 de ore înainte de începerea competiţiei • Carnetul de elev vizat pentru anul şcolar în curs • Cartea de identitate • Fişa individuală de instruire SSM • Echipamentul de protecţie necesar probei practice” a declarat administrația locală Călimănești.

De asemenea, membrii comisiilor centrale vor avea asupra lor materiale bibliografice corespunzătoare comisiei şi calificărilor profesionale pentru care au fost propuşi.

Cadrele didactice care însoţesc elevii vor avea asupra lor ordinul de deplasare şi tabelul cu elevii participanţi, declaraţii privind acordul referitor la realizarea deplasării şi participării, prin respectarea tuturor normelor de prevenire şi combatere a infecţiilor cu virusul SARV-CoV-2 (declaraţii ale tuturor reprezentanţilor unui judeţ), precum şi declaraţia de consimţământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru fiecare elev.

Facem precizarea că toate evenimentele planificate cu ocazia competiţiei naţionale vor fi desfăşurate cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, referitoare la măsurile de prevenire şi combatere a infecţiilor cu virusul SARV-CoV-2.” a mai transmis administrația orașului Călimănești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *