Dăeștiul a scăpat victoria printre degete la ultima fază a meciului cu Slatina!

Viitorul Dăești a scăpat printre degete victoria în disputa cu CSM Slatina, vâlcenii fiind egalați la ultima fază a meciului, din penalty (FOTO: DAN LIXANDRU).

După trei eșecuri în acest sezon contra Slatinei, Dăeștiul a fost la doar câteva secunde de o victorie prețioasă. A fost un meci de luptă, disputat pe un teren îmbibat de apă. Popovic a avut prima ocazie a jocului, a scăpat pe o contră rapidă, dar portarul Lungu a blocat cu piciorul. În minutul 27, vâlcenii au obținut o lovitură liberă de la 16 metri, Cr. Munteanu a bătut inteligent, pe sub zid și Dăeștiul a deschis scorul. Cristi Munteanu și-a lăsat însă echipa în inferioritate în minutul 36, după ce a încasat al doilea galben. În finalul reprizei, Slatina a asediat poarta vâlceană, vâlcenii nu au mai ieșit din propria jumătate și Lungu a salvat la capul lui Doman.

În partea secundă, deși în inferioritate, Dăeștiul a jucat excelent și a închis culoarele spre propria poartă. Slatina a dominat steril, dar nu a mai avut ocazii notabile. Însă, în ultimul minut al prelungirilor, la o minge aruncată în careul vâlcenilor, Necșulescu a deviat pentru Doman, care a fost faultat de Mocioacă. Penalty-ul a fost transformat de Necșulescu, astfel că jocul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.Vâlcenii au irosit astfel două puncte mari, fiind ajunși la puncte de Alexandria, astfel că locul de ”baraj” este serios amenințat.

Dăeștiul a iernat cu 11 puncte avans față de Alexandria, dar avansul i s-a topit în doar opt etape. Slatina este sigură de locul la ”baraj”, în timp ce Alexandria și Dăești sunt la egalitate de puncte, cu patru etape înaintea finalului play-off-ului. CSM Alexandria este însă cea mai în formă echipă din serie, având un parcurs și un joc excelent în acest an, după ce s-a întărit serios în iarnă. Cel mai probabil, decisiv va fi al patrulea joc direct din acest an, de pe Stadionul Municipal, programat pe 6 mai. Pe teren propriu, Dăești a remizat de două ori în acest an cu Alexandria și a pierdut jocul din deplasare.

Viitorul: Lungu – Samson, Mocioacă, Cr. Munteanu, Grosu (Ov. Popescu 73) – Pîrvu, Thiago (Precup 62) – Vasile, Ad. Popa, Călin (Șerban 46) – Cioablă (Pîrvulescu 46).

Rezultate play-off, Seria 6, etapa 5:

CSM Alexandria – Vedița Colonești 3-0

Viitorul Dăești – CSM Slatina 1-1

Clasament  play-off:

1. CSM Slatina                                        5       3     2        0        7-3                  52

2. CSM Alexandria                                  5       3     2        0        9-2                  44

3. Viitorul Dăești                                     5       1     2        2        6-7                  44

4.  Vediţa Coloneşti                                 5       0     0        5        2-12               28

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *