În Râmnicu Vâlcea va exista un fond destinat acțiunilor de tineret

În ultima ședință de Consiliu Local din municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a aprobat alocarea unui fond destinat acțiunilor de tineret. Proiectul a fost depus de către un consilier local de la PNL, Narcisa Mihaela Stan.

Aceasta povestește, într-o postare pe Facebook, parcursul depunerii și aprobării proiectului în decurs de un an de zile. De asemenea, spune că a făcut numeroase demersuri pentru a reuși implementarea acestui proiect.

„Acum un an, în ședința Consiliului Local de aprobare a bugetului, reușeam să obținem, pentru prima dată, alocarea fondului destinat acțiunilor de tineret, în conformitate cu Legea nr. 350/2006 a tinerilor. A fost un început de drum care trebuia continuat cu elaborarea unui regulament de accesare a acestor fonduri de către ONG-urile și asociațiile de tineret. Am făcut numeroase demersuri în acest sens și am inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind regimul finanțărilor nerambursabile de la bugetul local, în temeiul Legii nr. 350/2005 privind finanțările nerambursabile alocate din fonduri publice și al Legii nr. 350/2006 a tinerilor. „ a declarat consilierul local liberal Narcisa Mihaela Stan.

Proiectul a fost aprobat în cea mai recentă de ședință de Consiliu Local. Chiar dacă a fost un proiect depus de liberali, toate partidele au votat pentru aprobare.

„Astăzi, 28.04.2022, în ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Rm. Vâlcea, proiectul de hotărâre s-a aflat pe ordinea de zi și a fost aprobat cu unanimitate de voturi. Cred cu tărie că autoritățile locale au obligația de a veni în sprijinul tinerilor și de a crea un mediu propice stimulării creativității și promovării activităților lor. Le urez tuturor potențialilor beneficiari: „Spor la proiecte!” a mai adăugat consilierul local liberal Narcisa Mihaela Stan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *