Constantin Din: ”Centrul Național de la Rm. Vâlcea trebuie să fie un model!”

Prezent zilele trecute la Rm. Vâlcea, noul președinte al FRH, Constantin Din a vizitat junioarele de la Centrul Național de Excelență de la Liceul Energetic. Constantin Din a discutat câteva minute cu junioarele de la Rm. Vâlcea, în prezența antrenorului federal Steluța Luca și al tehnicienilor de la Centru, Maria Rădoi și Ildiko Barbu.  

”Centrul de la Rm. Vâlcea trebuie să fie un model pentru toate Centrele Naționale din țară. Fetele au condiții foarte bune și cu sprijinul actualei conduceri, sper să facem treburile și mai bune. Punem accent pe partea educațională și încercăm să creștem și sportivi de performanță, dar în paralel și specialiștii de care avem nevoie, asta este esența! Contează mult și faptul că la Vâlcea se respiră handbal” a declarat Constantin Dinu.

Toți participanții la turneul de junioare 1 Speranța de la Rm. Vâlcea au primit un mic cadou de la sponsorul Râureni. În plus, noua conducere a Federației a anunțat că echipele care vor câștiga titlurile naționale la juniori Valoare vor primi ca premiu un cantonament centralizat de pregătire.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *