Ziua localităţii Popeşti, sărbătorită de Înălţarea Domnului

De „Înălţarea Domnului”, locuitorii comunei Popeşti se vor aduna pe izlazul din zona Cotoşmanu pentru a petrece împreună de ziua comunei.

După doi ani în care nu a putut fi organizată, pe 2 iunie, la iniţiativa primarului Aurora Măgura, Primăria Popeşti va organiza anul acesta cea de a treia ediţie a unei serbări care tinde să devină tradiţională. În acest an, Consiliul Local şi primăria vor organiza o serie de activităţi culturale coordonate de Rapsodia Vâlceană cu această ocazie. Vor fi premiate de primărie şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie: 

„Va fi o zi de amploare, după doi ani de restricţii, un moment plăcut de a ne întâlni la un eveniment fericit şi de a socializa. Vom continua această sărbătoare fiindcă vrem să devină tradiţională. Şi anul acesta activităţile culturale vor fi coordonate de Rapsodia Vâlceană, iar pe scenă va urca o formaţie de muzică populară din localitate. Şi copiii din localitate vor susţine un spectacol foarte frumos. Îi aşteptăm cu drag pe gospodarii din satele noastre de Înălţarea Domnului, la Ziua Comunei Popeşti. Este un moment deosebit, un prilej de bucurie şi un bun motiv pentru a ne reîntâlni. Este sărbătoarea noastră!”, a declarat primarul Aurora Măgura. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *