4 politicieni liberali, la discuții despre educație | PNL Vâlcea a organizat o discuție publică pe seama proiectului legii învățământului preuniversitar

PNL Vâlcea a organizat o adunare pe parcursul acestei săptămâni pentru a discuta pe seama proiectului legii învățământului preuniversitar. Întâlnirea i-a avut ca reprezentanți principali pe președintele filialei vâlcene, Cristian Buica, senatorul Claudia Mihaela Banu și deputatul Laurențiu Cazan. La întâlnire a participat și președintele comisiei de învățământ, Mihaela Andreianu, care deține funcția de Inspector Școlar Județean în județul Vâlcea.

La discuții, care au avut un caracter foarte viu, au participat reprezentanți ai profesorilor, ai părinților, ai elevilor, ai autorităților locale, diverși cetățeni interesați. Despre meritele și scăderile legii s-au exprimat mulți dintre aceștia; poziții apreciative, dar și critice, având și membrii importanți ai Partidului Național Liberal din filiala noastră.

Inițiind și participând activ la dezbatere, liberalii vâlceni, în particular parlamentarii și președintele filialei, țin să-i asigure pe concetățenii noștri că din postura de profesori, de părinți, de bunici, ei înșiși sunt deosebit de interesați de subiect, iar din postura de politicieni vor face ce este necesar pentru ca vocea vâlcenilor să fie auzită și respectată!

PNL Vâlcea

După spusele liderului liberal vâlcean, propunerile discutate la această întâlnire vor fi considerate și propuse în formă de amendamente la legea educației în comisiile de învățământ.

Chiar dacă liderul Cristian Buican se expune rareori în fața presei sau a locuitorilor, acesta menționează că astfel de dezbateri publice sunt obligatorii de realizat pentru bunul mers al societății.

Consider că astfel de dezbateri publice sunt obligatorii mai ales pentru legi care sunt esențiale pentru bunul mers al societății. Alături de colegii mei parlamentari și de colegii care fac parte din comisia de educație a filialei PNL Vâlcea am dezbătut toate problemele indicate, am preluat toate propunerile de modificare și vom înainta și ministerului prin un material care să conțină concret aceste propuneri.” a declarat Cristian Buican în timpul conferinței de presă de după întâlnire.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *