Dăești a făcut set la zero cu Universitatea Craiova II

În ultimul test înainte de startul Ligii a III-a, Viitorul Dăești a spulberat azi, la Fedeleșoiu, cu 6-0 (2-0) pe Universitatea Craiova II.

Dăești a făcut uitat jocul slab din testul cu Sparta și a făcut spectacol azi, în amicalul cu colega de serie, Universitatea Craiova II.

Cioablă a fost aproape de gol în minutul 12, dar atacantul nu a ajuns să împingă în plasă centrarea pe jos venită după incursiunea lui Saleh.  Apoi, nigerianul Saleh a recuperat în apropierea careului, a tras singur din 16 metri, dar puțin pe lângă. În minutul 25, oaspeții au ratat o ocazie imensă, un atacant fiind singur în careu, dar șutul său a fost pe direcția portarului Lungu.

Dăeștiul a punctat de două ori spre finalul reprizei. În minutul 38, Vasile a centrat din flancul drept și Saleh, venit din spate, a reluat cu capul în plasă. Apoi, în minutul 45, Vasile a centrat din nou bine, Nicula a preluat în careu și a întors pentru Wilfred, care a marcat cu un șut puternic din 14 metri.

S-a făcut 3-0 în minutul 52, după o minge recuperată de Saleh în prejma careului advers, nigerianul l-a servit pe Cioablă care a înscris.  Cioablă a reușit dubla în minutul 63, după o pasă excelentă primită de la Pîrvu. Florin Costea a făcut 5-0 în minutul 80, după o pasă decisivă de la Manole. Scorul final, 6-0 a fost stabilit în minutul 86 de atacantul venit în probe de la Monaco 2, William Pahama.

Viitorul Dăești va disputa primul meci oficial vineri, 26 august, de la ora 18,00, la Fedeleșoiu, cu Cozia Călimănești. Dăești este una din favoritele Seriei a 6-a și are prima șansă și în derby-ul vâlcean din prima etapă, mai ales că a câștigat detașat ambele amicale din această vară cu nou promovata Cozia. Minerul Costești va juca în prima etapă în deplasare chiar cu adversara de azi a Dăeștiului,

Dăești: Lungu – Vasile, M. Deaconescu, Pîrvulescu, Prunaru – Pîrvu, Wilfred – Nicula, Anghelina, Saleh,  – Cioablă. Au mai jucat: D. Vlădoi, Ghiță, Cr. Munteanu, Mălin, Manole, A. Popolan, Garcia, Bîrzan, Pahama. Antrenor: Călin Cojocaru

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *