Mare sărbătoare de ziua comunei Cernişoara

Locuitorii comunei Cernişoara au participat duminică, 21 august 2022, la prima ediţie a „Zilei comunei”

Primarul comunei Cernişoara, Dumitru Ciorîcă, împreună cu echipa sa au depus toate eforturile ca
această zi să fie una cât mai reuşită, iar locuitorii să se bucure din plin de această sărbătoare. De aceea, administraţia locală a pregătit spectacole și atmosferă de sărbătoare în cinstea comunității.

Cu acest prilej primarul Dumitru Ciorîcă a avut onoarea şi bucuria să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Pe lângă muzică şi voie bună, din peisajul petrecerii nu au lipsi grătarele pe care
au sfârâit micii, tarabele cu turtă dulce, sucuri răcoritoare şi alviţă pentru cei mici.

Manifestările au avut loc pe izlazul comunal din satul Modoia. În cadrul evenimentului au fost invitaţi să participe, alături de localnici, şi personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului. Programul artistic a început de la ora 14:00, fiind asigurat de Ansamblul Folcloric „Rapsodia Vâlceană”. Pe scena amenajată în aer liber au susţinut un frumos program artistic şi copiii şcolilor din Cernişoara. În cadrul spectacolului au mai cântat Ana Maria Iorga, Mioara Raica, Rodica Nicolescu, Ionela Nicolae, Ionela Petria, Luminiţa Tănasie, Ana – Maria Cîrjan, Cristina Udrea şi formaţia condusă de Robert Olaru.

În discursul său, primarul comunei Cernişoara, Dumitru Ciorîcă, a evidenţiat importanţa evenimentului „Noi, administrația locală, am făcut toate demersurile pentru ca acest eveniment, aflat la a prima ediţie, să fie unul reuşit, iar oamenii, indiferent de vârstă, să se distreze pe cinste, să se bucure de o zi de sărbătoare numai a lor, voie bună şi distracţie, între atâtea altele pline de probleme şi greutăţi. Ziua Comunei Cernişoara reprezintă un mod prin care mulțumesc fiecărui membru al comunității pentru colaborarea cu primăria. Sunt bucuros că aţi venit într-un număr foarte mare la sărbătoarea comunei noastre. Le mulţumesc tuturor oaspeţilor de seamă care au acceptat invitaţia mea de a fi prezenţi astăzi aici”, spune primarul comunei Cernişoara, Dumitru Ciorîcă.
La eveniment au fost prezenţi consilieri locali, personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *