Gest caritabil făcut de administrația locală Dăești și echipa de fotbal locală pentru tânărul imobilizat la pat din Crețeni

Povestea lui Adrian Ghidan, tânărul de 26 de ani care trăiește imobilizat la pat în comuna Crețeni l-a impresionat nu doar pe primarul localității, Constantin Catrina, ci și pe George Popolan, primarul comunei Dăești. Deși nu are absolut nimic de câștigat din acest gest, primarul localității Dăești, împreună cu sportivii care fac parte din echipa de fotbal „Viitorul Dăești” s-au deplasat personal la locuința lui Adrian Ghidan și s-au interesat în ce condiții trăiește tânărul, pentru a-l ajuta. Gestul a fot unul impresionant nu doar pentru Adrian și Ioana Ghidan, asistenta personală a băiatului, dar și pentru primarul de la Crețeni, Constantin Catrina, care a făcut până acum tot ce a putut pentru a-l ajuta pe Adrian să își ducă viața în condiții foarte bune.

Sportivii de la echipa Viitorul Dăești au confecționat tricouri cu numărul 10, având numele lui Adrian, dar, atunci când și-au dat seama că lucrul cel mai important pentru acesta era confortul zilnic au donat panouri radiante electrice pentru încălzire, cu ajutorul cărora tânărul va locui de acum înainte în siguranță, având o sursă alternativă de încălzire, pe lângă sobele deja existente în locuința sa. Bucuria cu care Adrian a primit vizita delegației de la Dăești nu poate fi descrisă în cuvinte, iar gestul făcut de administrația locală și echipa de fotbal este unul lăudabil, având în vedere faptul că ajutorul dat tânărului imobilizat la pat este unul total dezinteresat.

În acest moment Adrian este foarte bine îngrijit de asistenta personală plătită din fondurile Primăriei Crețeni în acest sens și, datorită primarului comunei Dăești, va locui de acum înainte având tot confortul necesar. Cea mai mare bucurie a tânărului este acum faptul că s-a găsit o soluție pentru ca el să fie îngrijit în propria casă și că se află printre oameni cunoscuți, care îi oferă căldura sufletească și sprijinul de care are nevoie.  „Am fost surprins plăcut de această vizită, nu mă așteptam va povestea lui Adrian să îl impresioneze pe colegul meu, primarul de la Dăești, pe care l-am cunoscut și eu cu această ocazie. A fost foarte impresionant, lui Adrian i-au dat lacrimile, iar pe mine cei de la echipa de fotbal m-au întrebat cu ce anume pot să îl ajute. Mă bucur mult că există în acest județ și oameni cu suflet mare, și în primul rând sunt mulțumit de faptul că tânărul este acum foarte bine îngrijit, am avut noroc să o găsim pe Ioana Ghidan, care are foarte mare grijă de el.”, a spus primarul Constantin Catrina.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *