Primarul Gheorghe Gîngu: „Le ducem oamenilor apă la poartă, o facilitate normală într-o societate care se vrea civilizată”

La Bujoreni s-a dat startul lucrărilor de extindere a rețelei de apă potabilă în satul Bogdănești, pe strada Principală.

Primarul Gheorghe Gîngu anunţă că este vorba de peste 20 de branșamente pe care oamenii din zonă le așteaptă cu nerăbdare de ani buni.

„Proiectul se realizează cu fonduri de la bugetul local, nu cum se laudă unii, că au adus ei bani de la județ sau de la Apavil. Nu, dragii mei concetățeni, noi, comunitatea, facem eforturi colosale pentru a le duce oamenilor apa la poartă, o facilitate normală într-o societate care se vrea civilizată. Așa cum am spus în repetate rânduri, ușor – ușor vom rezolva toate problemele din comună, probleme care trenează de zeci de ani. Chiar dacă sunt anumite personaje regretabile care ne pun bețe-n roate și care încearcă prin orice mijloace să stopeze dezvoltarea localității Bujoreni, vă asigur că nu le voi permite și că voi găsi, mai devreme sau mai târziu, soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor comunității”, punctează primarul Gheorghe Gîngu.

Toate drumurile de interes local din comună vor fi modernizate

Proiectul „Modernizare drumuri locale şi construire poduri peste pârâul Muereasca şi peste pârâul Vale Bujorencii” a fost inclus pe lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Prin urmare, comuna Bujoreni a primit suma de 20 de milioane de lei pentru acest obiectiv de investiții. Proiectul este printre cele mai mari investiţii din județul Vâlcea, ca valoare, care a primit finanțare prin PNI „Anghel Saligny”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *