Denis Vlădoi revine la Minerul

Portarul Denis Vlădoi (21 ani) a reziliat acordul cu Viitorul Dăești și s-a întors la Minerul Costești, unde a apărat în a doua parte a sezonului trecut.

După ce nu a primit șanse în debutul acestui sezon la Viitorul Dăești, Denis Vlădoi a decis să revină la Minerul Costești, echipa pregătită de tatăl său, Marius Vlădoi. În vară, când Costești se pregătea de județ, Denis a semnat cu Viitorul, însă nu a fost folosit decât în jocurile amicale. Antrenorul Călin Cojocaru l-a preferat ca titular pe Iustin Lungu, care are avantajul că este și junior.

După ce Minerul Costești a primit pe ultima sută de metri loc la Liga a III-a, vâlcenii și-au format un lot valoric peste cel avut sezonul trecut, dar nu au găsit portar, astfel că între buturi a jucat doar veteranul Marius Vlădoi (51 ani). Până la urmă, Denis a preferat să revină lângă tatăl său și transferul său a fost perfectat, acesta devenind din jucător amator, unul profesionist. Denis Vlădoi va fi probabil titular chiar vineri, când Minerul joacă pe Brothers Sport Hub cu Cetatea Turnu Măgurele.

În schimb, rămasă în lot cu un singur portar, Viitorul Dăești caută să aducă în lot încă un goalkeeper și este în discuții avansate cu Mihai Cotolan (23 ani), care ultima dată a apărat la Astra Giurgiu. Fratele geamăn al lui Cotolan, Cătălin joacă ca fundaș central pentru Minerul Costești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *