Flacăra a fost eliminată din cupă

În turul 3 al Cupei României, Flacăra Horezu a fost eliminată după prelungiri de echipa de eșalon secund, Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Ajunsă în turul 3 al cupei după ce a eliminat Dăeștiul, Flacăra a adus miercuri în Treapt pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu, echipă care activează în Liga a II-a. Gorjenii au controlat prima repriză, în care au marcat de două ori, prin Alexandru Sîrbu în minutul 39 și Răzvan Vulpe în minutul 42. În partea secundă, Flacăra a revenit excelent și a egalat din două lovituri de pedeapsă, transformate de Ionuț Cioinac în minutele 68 și 88.

În prelungiri, Florin Răsdan a marcat un gol norocos în minutul 111 și Viitorul Pandurii s-a calificat mai departe în cupă.

Pentru echipa pregătită de Adi Popa urmează jocul de sâmbătă, din etapa 4 de campionat, de la Roșiori, cu Sporting. Cele două echipe se luptă pentru intrarea în play-off, astfel că duelul direct de sâmbătă este unul important, iar horezenii trebuie să se refacă rapid după cele 120 de minute disputate miercuri, în meciul de cupă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *