Boromir, eliminată în semifinale la EMF Eurocup

FC Boromir a pierdut azi în semifinalele EMF Eurocup la lovituri de departajare cu Nova Vita Tg.Mureș, după 1-1 în timpul regulamentar, dar merită felicitări pentru parcursul excelent de la acest turneu.

FC Boromir participă la EMF Eurocup, competiție europeană de minifotbal care se desfășoară în Ungaria și la care au participat 20 de echipe. Echipa vâlceană s-a calificat pentru acest turneu din postura de câștigătoare a Supercupei României, de la Iași, din această vară.

În faza grupelor, FC Boromir a spulberat adversarele: 4-1 cu Ostravsky Zabrech (Cehia), 4-1 cu West Ham Altamura (Ialia), 2-1 cu Valter Grbavci (Muntenegru), 3-0 cu Szilasi es Baratai (Ungaria) și vâlcenii s-au calificat în sferturile de finală de pe primul loc. Sâmbătă, în sferturi, Boromir a învins cu 7-4 pe To-Day Presov (Cehia), golurile vâlcenilor fiind înscrise de Costea (3), Mihalcea (2), Pîrvu și Fistogeanu.

Boromir a jucat azi în semifinale contra unei alte echipe din  România, Nova Vita Tg. Mureș. Vâlcenii au condus cu 1-0 după reușita lui Mihalcea, dar au fost egalați cu patru minute înainte de final. La penalty-uri, mureșenii au fost mai norocoși și au acces în finală. Boromir va juca tot azi în finala mică cu cehii de la Royal Flush.

Indiferent de rezultat, echipa pregătită de Marian Dascălu merită toate aprecierile pentru evoluția de la EMF Eurocup.

Lot Boromir Râmnicu Vâlcea la EMF Eurocup

Cosmin Amarinei, Adrian Bălan, Ionuț Sporea, Claudiu Morariu, Samson Nwabueze, Marian Chiripuș, Ovidiu Popescu, Andrei Fistogeanu, Alin Bucei, Florian Pîrvu, Octavian Vasile, Cătălin Păun, Valentin Mihalcea, Bogdan Mihăilă și Florin Costea.

 Staff: Marian Dascălu (antrenor) și George Frîntu (președinte).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *