Horezu, învinsă clar la Roșiori

Deși a deschis scorul, Flacăra Horezu a cedat la scor sâmbătă, la Roșiori, 1-4 (1-3) cu Sporting.

Horezu a jucat miercuri 120 de minute în cupă, fiind învinsă în prelungiri, 2-3 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu și oboseala s-a resimțit în meciul cu Sporting. În plus, sâmbătă, în drum spre Roșiori, microbuzul echipei a fost implicat într-un ușor incident rutier cu un alt autoturism, în care oglinzile au fost acroșate. Deși a fost vorba de ceva minor, echipa vâlceană a pierdut o oră în acest incident, dar a ajuns în timp util la stadion.

Vâlcenii au început bine și în minutul 31, Stanciu a fost faultat în careu, iar Ionuț Cioinac a transformat lovitura de pedeapsă. Finalul de repriză a fost însă cumplit pentru Horezu, care a încasat trei goluri. Preda a egalat în minutul 34, deviind din careu după o centrare de pe stânga. În minutul 42, gazdele au beneficiat de un penalty și Călin a transformat. În finalul reprizei, Cazan a scăpat pe flancul stâng și a făcut 3-1. Portarul Flacărei, Păușescu a gafat incredibil în minutul 58, când a degajat în picioarele lui Dudoiu și mingea a ajuns în poartă. Astfel, Sporting s-a impus cu 4-1 și confirmă că în acest moment este cea mai bună echipă din serie. În schimb, Horezu este cu șase puncte din patru jocuri și continuă să lupte pentru intrarea în play-off.

Flacăra: Păușescu – Stancu, Pintilie, Mocioacă, Fl. Sandu – Cioinac, Habet – Ad. Popa, Precup, Trașcă – Dobrescu. Au mai jucat: Ruican, R. Dinu, Dușmanu, Bărbuți

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *