Primăria Brezoi anunţă programul serviciului public de transport local

„Ne face o deosebită bucurie să vă putem prezenta programul serviciului public de transport local Brezoi, ce va funcţiona începând de luni, 19 septembrie. Prin subvenţionarea de către Primăria oraşului Brezoi, elevii şi persoanele cu handicap grav beneficiază de gratuitate, iar pensionarii şi celelalte grade de handicap beneficiază de o reducere de 50%. Biletele vor putea fi achiziţionate în mijloacele de transport în comun, iar abonamentele vor fi emise la casierie. Vă dorim călătorii plăcute!” se arată în anunţul publicat al Primăria Brezoi.

La Brezoi, cele trei autobuze hibrid achiziţionate în cadrul unui proiect cu fonduri europene deservesc transportul public din localitate.

Astfel, comunitatea se poate bucura de curse zilnice în localitate, gratuite pentru elevi, subvenţionate pentru alte categorii şi la un cost integral modic, mult inferior costurilor financiare şi de mediu asociate transportului cu taxi sau cu autoturismul personal: „Pe lângă înlesnirea deplasării şi creşterea accesibilităţii, existenţa unui sistem de transport public urban în Brezoi îndeplineşte şi o funcţie turistică, traseul fiind nu doar unul foarte util pentru deplasările necesare rutinei zilnice, ci şi unul plăcut de parcurs, cu potenţial pentru activităţile de timp liber. Ne bucurăm că putem împărtăşi cu dumneavoastră acest succes al administraţiei locale, care este destinat în totalitate şi vă aşteptăm la bord”,  a precizat primarul oraşului Brezoi, Robert Schell.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *