Angel Santana, la Rm. Vâlcea!

Baschetbalistul Angel Santana a semnat miercuri cu echipa CS Vâlcea-1924, club nou înființat în acest an, care va evolua în cel de-al doilea eșalon valoric. Semnarea contractului s-a realizat în prezența președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu și a reprezentanților CS Vâlcea-1924.

Santana s-a născut în 1977, în Spania, apoi a jucat baschet la nivel universitar în SUA, apoi în alte țări europene, precum Germania, Belgia sau Franța. În anul 2010 a obținut cetățenia română și a fost liderul echipei naționale de baschet 3X3, care a câștigat primul Campionat European, desfășurat în 2014, chiar la București. În cadrul clubului, Santana va pune accentul pe dezvoltarea juniorilor prin antrenamente individuale.

„În urmă cu un an, am auzit de dezvoltarea acestui proiect și mi-am exprimat intenția de a face parte din el. Sper să fie bine, să dezvoltăm frumos tinerii din Vâlcea și să avem o echipă performantă. Îmi doresc să păstrăm această atmosferă de prietenie și de muncă, din prima zi am văzut că se poate” a declarat Angel Santana, antrenor coordonator al secției de baschet CS-Vâlcea 1924. Clubul vâlcean va înființa și o echipă de baschet 3×3, care va fi coordonată de Angel Santana.

Antrenorul Hristu Șapera (41 ani) a semnat și el cu echipa de baschet masculin CS Vâlcea – 1924! Echipa vâlceană a fost înființată chiar în această vară de Consiliul Județean Vâlcea și va activa în Liga 1.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *