Dăești, în plin picaj

Viitorul Dăești nu se regăsește și a pierdut sâmbătă și la Potcoava, scor 0-1, iar poziția antrenorului Călin Cojocaru se șubrezește.

Dăeștiul a suferit al doilea eșec consecutiv fără a reuși să marcheze gol. După 0-2 acasă cu Universitatea Craiova II, trupa lui Călin Cojocaru a cedat și în deplasarea de la Potcoava, contra unei echipe foarte tinere, cu mulți jucători împrumutați de la Slatina.

Viitorul a presat în acest meci, a avut ocazii, dar nu a concretizat și pare intrată într-un blocaj psihologic. Finlandezul Tiihonen a avut din nou o bară, cu un șut foarte bun de la distanță, în minutul 40.  Și în partea secundă, vâlcenii au dominat, au avut posesie, dar nu au găsit calea spre gol. Pîrvu a șters și el bara porții gazdelor, cu un șut din interiorul careului. În minutul 87, pe o contră rapidă, arbitrul a lăsat avantaj după un fault al Dăeștiului, mingea a ajuns în careu la Cîrciumaru, care l-a fentat scurt pe Munteanu și a tras în vinclu! La ultima fază a jocului, Pîrvu a avut egalarea în bocanc, dar a tras pe centrul porții și portarul oaspeților a salvat!

Plecată cu gânduri de promovare, Viitorul Dăești nu se regăsește și are nevoie de un șoc care să repună echipa pe calea cea bună. Cu două victorii și trei înfrângeri, Viitorul are un start de campionat mult sub așteptări și este pusă sub semnul întrebării și participarea în play-off. Viitorul are condiții excelente, cu banii la zi, prime mari și un lot stufos, dar rezultatele suferă cumplit, iar antrenorul și jucătorii sunt deopotrivă vinovați de această situație.

De remarcat revenirea în lotul vâlcenilor a mijlocașului Luci Iordache, operat la cartilajul genunchiului în primăvară. După șase luni de absență, mijlocașul s-a pregătit normal în ultima perioadă și este din nou apt de joc.

Viitorul: Lungu – Vasile, Ghiță, Cr. Munteanu, Samson – Tiihonen, Garcia, Pîrvu – Grecu, Dr. Popa, Nicula.  Au mai jucat: Mălin, Bîrzan, Pîrvulescu, Manole. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *