Primăria va aloca banii pentru reparația acoperișului care a fost distrus de vânt

La data de 21 octombrie, Consiliul Local din Râmnicu Vâlcea s-a întrunit pentru o ședință ordinară. Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a vizat acordarea unui ajutor financiar Asociației de Proprietari Ferdinand 34, bloc CPL, sc. B și Asociației de Proprietari ALPIN. Ajutorul are valoarea de 605.906 lei în vederea efectuării lucrărilor de reparații la acoperișul imobilului afectat de fenomene meteorologice.

Evenimentul datează încă din luna februarie a acestui an. acoperișul fiind avariat în data de 08.02.2022. Ca urmare a evenimentului provocat de fenomenele meteorologice de vânt puternic, au fost realizate verificări pentru constatarea pagubelor produse.

Astfel în urma verificărilor făcute de catre comisie în prezenţa reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari, precum și în prezenţa proprietarilor apartamentelor situate la ultimul etaj, s-a apreciat că cel putin 80% din suprafața acoperișului blocului este deteriorată, țiglele prezentând rosturi vizibile şi instabilitate, iar în cazul apariţiei precipitațiilor, apele meteorice vor afecta pereţii imobilului prin infiltrare, afectând structura condominiului. De asemenea, țiglele se pot desprinde oricând, punând în pericol viaţa cetăţenilor şi integritatea autovehiculelor.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *