Costeștiul renaște!

Minerul Costești a câștigat azi, 1-0 cu Universitatea Craiova II, în prima etapă a returului sezonului regulat și echipa lui Marius Vlădoi începe să spere în salvare.

Dacă în tur, la Craiova, vâlcenii pierduseră cu un categoric 0-6, acum Minerul și-a luat revanșa și a legat al doilea rezultat pozitiv, după remiza cu Dăești.

Golul care a făcut diferența a fost marcat în minutul 12, când Ion Marian a tras din lovitură liberă de la 25 de metri, mingea a fost deviată ușor și a ricoșat la Beniamin Enache, care a marcat din 6 metri.

Costești a făcut un joc bun din punct de vedere tactic, și-a mai creat și câteva oportunități de a dubla avantajul. Oltenii au avut una mai importantă în minutul 86, când Denis Vlădoi a salvat reluarea din 6 metri a lui Domnu!

Marius Vlădoi spune că remiza cu Dăești nu a fost întâmplătoare, pentru că Minerul este în reviriment. ”Am jucat la rezultat, am înscris devreme și normal că am încercat să conservăm rezultatul. Am întâlnit o echipă care joacă și nu ne puteam lua la trântă cu adversarii. Scopul scuză mijloacele, nu le-am dat prea multe șanse oaspeților să revină. Nu se poate spune că nu e o victorie meritată. Ne mai punem și noi pe picioare. Începuseră să creadă toți că nu putem pune probleme. Uite că se mai schimbă lucrurile. Trebuie să avem încredere că se poate mai mult. Prin acest rezultat cred că s-a demonstrat și că remiza cu Dăești nu a fost întâmplătoare. Înainte ca oricine să spună ceva, să ne amintim că ne-am reunit cu 10 zile înainte de începerea campionatului. Nu știu câțiva s-ar fi înhămat la nebunia asta, așa cum am făcut-o noi… Chiar aș vrea să le mulțumesc băieților pentru receptivitate, răbdare, că au răspuns solicitărilor deși am avut mult de recuperat, ne-am pregătit suplimentar pentru a încerca să facem față. Începem să arătăm ca o echipă, avem spirit, atitudine. Trebuie, însă, să rămânem modești și să avem încredere că se poate mai mult. Încă nu am realizat nimic. Urmează două meciuri foarte, foarte grele, la Potcoava și acasă, cu Vedița Colonești, din care trebuie să scoatem puncte”, a declarat Marius Vlădoi, antrenorul echipei din Costești.

Minerul: D. Vlădoi – I. Marian, Cotolan, Stanca, Negoiță, Gruinea, Enache, Tisanu (Neacșa 78), Fierbințeanu (C.Ion 60), Vasilescu (Nicolaescu 88), Mihăescu (Filip 46, Zamfirescu 88).

Juniorii Craiovei au lăsat mizerie de nedescris în vestiar!

Proprietarul bazei sportive Brothers Sport Hub, Marius Voican a dezvăluit pe facebook mizeria lăsată de echipa pregătită de Corneliu Papură la finalul jocului cu Minerul Costești. Oaspeții, tinerii fotbaliști de la Craiova 2, au lăsat dezastru în vestiar, dar și pe banca de rezerve. Imaginile spun totul despre lipsa de respect a copiilor de la Universitatea Craiova II.

”Felicitări, Minerul! Însă ori cei de la Craiova au fost prea supărați ori nu au educație si respect fata de bunuri! Să le spună cineva: cum găsești, așa se lasă. P.S. Coșul de gunoi din vestiar este mare si era chiar gol!!” este postarea lui Marius Voican, alături de imaginile din vestiar și de lângă banca de rezerve.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *