Lupii negri, la primul succes în deplasare

CS Vâlcea 1924 a reușit marți a doua victorie consecutivă în Liga 1 de baschet masculin, 72-66 (32-41) la Brașov, cu Ralph.

Trupa lui Hristu Șapera a avut o primă repriză mai greoaie, iar la pauză era condusă cu 32-41. În ultimele două sferturi, Vâlcea și-a revenit, având o prestație foarte bună. Diferența a fost făcută în ultimul sfert, când elevii lui Șapera s-au impus cu 19-10.

Pe lângă Ajay Singh, jucătorii de naționalitate română au arătat că pot fi determinanți și astfel pot suplini lipsa lui Lamar.

Cu un Tony Rotaru în formă excelentă, secundat cu brio de Nicu Ciucă și Norbert Kelemen, CS Vâlcea 1924 a reușit să-și revendice victoria, câștigând cu 72 – 66.

În absența lui Lamar Hamrick, celălalt străin din lotul lui CS Vâlcea 1924, Singh a ieșit în evidență în etapa a treia. Singh a totalizat 29 de puncte și 12 recuperări în victoria de pe terenul lui Ralph Brașov.

Rolul său de lider în acest meci s-a văzut și în numărul total de aruncări, 27, majoritatea fiind de la două puncte (9/18), iar din spatele arcului de cerc a avut doar 2/9. Pe lângă aceste cifre a încheiat cu 5/7 la libere.

Sebi Ciobu a reușit primele puncte din acțiune, inclusiv o aruncare de 3 puncte, determinantă pe finalul meciului.

în etapa viitoare, CS Vâlcea 1924 va juca pe teren propriu cu VSK Gheorgheni, partida fiind programată duminică, de la ora 17.00, în sala de sport a Liceului Sanitar.

În Grupa A a Ligii, doar Corona Brașov și Vâlcea au punctaj maxim.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *