Bulai și Olah s-au întors cu șase medalii de la Campionatul Național de Powerlifting de la Beiuș

Sportivii de la CS Chimia au cucerit șase medalii la Campionatul Național de Powerlifting – împins din culcat, clasic și echipat, masculin și feminin, 2022.

Competiția de la la Beiuș a fost organizată de Federația Română de Powerlifting. Sportivii de la CS Chimia au fost pregătiți de antrenorii Valentin Pătru și Daniel Moldovan.

Iată medaliații de la CS Chimia:

Lucica Olah: locul 1 seniori echipat, locul 2 seniori clasic

Andrada Bulai: loc 2 la nivel de junioare 1 și loc 3 la seniori echipat, locul 1 la juniori 1 și loc 2 la seniori clasic.

Antrenorul secției de powerlifting, Valentin Pătru a fost mulțumit de medaliile obținute de Andrada bulai și Lucica Olah. ”Mulțumim domnului presedinte Ovidiu Pănăzan și domnului Florin Lupaș pentru deosebita organizare și doamnei directoare a CS Chimia, Lelioara Alexandrescu pentru susținerea acordată!” a spus antrenorul Valentin Pătru.

În timp ce sportivii care concurează la ”echipat” poartă un costum special de powerlifting care duce la ridicarea unor greutăți mai mari, cei care participă la ”clasic” concurează folosind doar un echipament uzual sălilor de sport. Din echipamentul obligatoriu fac parte singletul (un costum simplu, similar celor folosite la haltere sau lupte) și un tricou, permise (și recomandate) sunt wrist wraps (feșe pentru încheieturi), iar unii sportivi folosesc și centura sau chiar o gutieră dentară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *