Jovana Kovacevic s-a accidentat grav la spate la Campionatul European

Interul stânga de la SCM Rm. Vâlcea, Jovana Kovacevic a suferit o accidentare gravă la spate la Campionatul European de handbal feminin, care se dispută în aceste zile în Slovenia, Muntenegru și Macedonia de Nord și va lipsi de pe teren câteva luni.

Kovacevic s-a accidentat în debutul reprizei secunde a jocului Serbia – Danemarca 21-34,  după o ciocnire la mijlocul terenului cu Trine Östergaard, când ambele jucătoare se aruncaseră spre podea pentru a recupera o minge.

Deși a părăsit terenul pe propriile picioare, ulterior sârboaica a fost dusă din sală pe o targă, moment în care s-a putut ghici că accidentarea a fost gravă. Ulterior, diagnosticul medicilor a fost fisură la nivelul două vertebrelor L1+L2, astfel că Europeanul este încheiat pentru sârboaică, care a fost trimisă acasă pentru investigații amănunțite. În urmă cu o lună, sportiva a mai suferit o accidentare la nas, care o ținuse pe tușă câteva săptămâni, dar revenise pe teren contribuind decisiv la succesul echipei sale, SCM Rm. Vâlcea în derby-ul cu Rapid București.

”Dragi prieteni si suporteri, vreau să știți că nu ne vom revedea prea curând, iar pentru acest lucru îmi pare foarte rău. La această ediție la Campionatului European am suferit o accidentare neplăcută, o fisură a două dintre vertebrele coloanei, prin urmare pentru o perioadă de joc nu voi mai putea reveni pe teren. Vreau să știți că îmi este dor de voi toți și abia aștept să joc din nou în culorile roș-albastre” a declarat Jovana Kovacevic pentru pagina de facebook a clubului vâlcean.

Accidentarea sârboaicei a produs îngrijorare la Râmnicu Vâlcea, acolo unde Kovacevic este jucătoare de bază în echipa pregătită de Bent Dahl, atât în atac cât și în defensivă. Conform primelor estimări, interul stânga va lipsi de pe teren circa 4-6 luni, iar actualul sezon ar putea fi încheiat pentru Jovana.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *