Cioinac show!

Flacăra Horezu a reușit cel mai bun joc al sezonului și s-a impus clar în fața echipei care era lider la ora meciului, Sporting Roșiori, cu scorul de 3-1.

În ultimele două etape, Sporting Roșiori a pierdut jocurile cu Viitorul Dăești și Flacăra Horezu și a cedat și primul loc în clasament!

Horezu și-a continua forma bună arătată în disputa precedentă, cu Turnu Măgurele, printr-un joc consistent și o victorie clară, 3-1 cu Roșiori.

Titularizat după o bună bucată de timp, Alex Dușmanu a deschis scorul încă din minutul 3, cu un șut plasat din interiorul careului, după ce Adi Popa i-a întors bine un balon. Sporting a avut momente bune în prima repriză, dar singura ocazie a oaspeților a venit în minutul 45, când fostul jucător al Dăeștiului, Călin a zguduit transversala cu un șut bun de la 18 metri.

Flacăra cu Cioinac în zi de grație a fost însă de neoprit în repriza secundă. În startul părții a doua, Adi Popa a reluat spectaculos din întoarcere și portarul de la Roșiori a scos cu greu. În minutul 61, Trașcă, care a făcut un joc foarte bun a pasat decisiv pentru Cioinac, mijlocașul central a rămas singur cu portarul și a adus desprinderea pe tabelă: 2-0.

Ionuț Cioinac a marcat din nou în minutul 72, când a prins un trasor de la 35 de metri, un eurogol demn de genericele tv. De departe omul meciului, Cioinac și-a continuat show-ul în minutul 84, când a șutat cu boltă de la 40 de metri și mingea a lovit transversala! Abia în minutul 88, Roșiori a marcat golul de onoare prin Matei, care a șutat frumos, la vinclu, de la 16 metri.

În final, Flacăra s-a impus cu 3-1 și a făcut un pas mare spre play-off, iar spectatorii din Treapt au plecat acasă fericiți. De remarcat însă evoluția horezenilor, care au avut cel mai bun joc al sezonului. Cioinac este omul meciului prin reușitele sale, însă toți jucătorii horezeni au jucat excelent, fapt de apreciat ținând cont de restanțele financiare de la club, dar care urmează să fie rezolvate în scurt timp. De remarcat și debutul la Flacăra al juniorului Ștefan Barbu, dar și faptul că delegat FRF a fost o vâlceancă, Raluca Șerban (25 ani).

Flacăra: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan – Cioinac, Ov.Popescu – Dușmanu (Dobrescu 75), Precup (Niculcea 84), Trașcă (Dinu 75) – Ad. Popa (Barbu 88). Antrenor: Adrian Popa

Rareș Sporea: ”Play-off-ul este tot mai aproape!”

Portarul Horezului, Rareș Sporea impresionează între buturile horezenilor și oferă multă siguranță defensivei. ”Play-off-ul este tot mai aproape, jucăm de la meci la meci și încercăm să câștigăm. Rezultatele sunt încurajatoare și sperăm să o ținem tot așa. Flacăra a avut multe meciuri bune în acest sezon, dar și acesta a ieșit în evidență, se poate spune că este cel mai bun joc al sezonului. Nu ne așteptam la o victorie atât de concludentă, dar la cum ne-am pregătit înaintea meciului și cum a mers jocul este un succes clar. Obiectivul meu este să avem o poziție cât mai bună în clasament, iar pe plan personal îmi doresc să joc cât mai mult și să primesc cât mai puține goluri” a spus Rareș Sporea după succesul clar cu Roșiori, scor 3-1. Rareș a fost susținut din tribună și de tatăl său, Ilie Sporea, fost jucător la Brezoi și Șirineasa, actualmente antrenor la Vlădești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *