Cristi Munteanu, noul antrenor principal de la Dăești

Antrenorul principal Călin Cojocaru și secundul său, Cristian Popescu au  demisionat azi de la echipa de Liga a III-a Viitorul Dăești, după cinci luni petrecute pe banca tehnică a formației vâlcene.

După remiza de vineri, de pe ”Extensiv”, 0-0 cu Universitatea Craiova II, Viitorul Dăești s-a îndepărtat de locurile de play-off.  Cinci victorii, patru remize și patru înfrângeri este bilanțul ”vulturilor” în sezonul regular al Seriei 6 din Liga a III-a. După transferurile importante făcute de Viitorul în vară, echipa vâlceană părea favorită la câștigarea seriei, dar acum tremură serios și pentru prezența în play-off, de care o despart patru puncte.

După demisia lui Călin Cojocaru, conducerea clubului vâlcean a decis că până în iarnă, echipa să fie coordonată de Cristian Lucian Munteanu (42 ani), ajutat de Alin Bunescu. Cristian Munteanu a îndeplinit până acum un dublu rol, de antrenor secund și jucător, dar acum va fi la prima experiență ca principal.

”În primul rând, vreau să îi mulțumesc pentru tot profesorului Călin Cojocaru, am învățat multe de la el și ii urez multă baftă în cariera lui de antrenor. Este o onoare și o mândrie să fiu principal la Dăești și îmi doresc să nu dezamăgesc, sper din tot sufletul să reușim alături de echipă să avem rezultate pozitive. Am  dezamăgit multă lume cu rezultatele pe care le-am avut în ultima perioadă, nu o să fie ușor, dar cu multă muncă și seriozitate, sper să reușim” a declarat Cristian Munteanu.

Noul principal va debuta pe banca Viitorului săptămâna viitoare, în jocul de pe teren propriu cu Petrolul Potcoava.

Ca jucător, Cristi Munteanu a mai evoluat la Progresul Pecica, FC Bihor, FC Sopron (Ungaria), Poli Iași, FCM Tg. Mureș, FC Brașov, Săgeata Năvodari, U Cluj, Viitorul Constanța, CSM Rm. Vâlcea, Sportul Snagov, Olimpia Satu Mare, Pandurii Tg. Jiu și Flacăra Horezu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *