Lupii negri, la a cincea victorie consecutivă!

CS Vâlcea a reușit duminică o victorie importantă pe teren propriu, 72-62 (41-34) cu CSU Sibiu II, în etapa 6 din Liga 1 de baschet masculin.

Susținută frenetic de circa 500 de spectatori, echipa vâlceană a suplinit excelent absența lui Lamar Hamrick , care a stat doar pe bancă, fiind ușor accidentat. Băieții lui Hristu Șapera au condus pe toată durata partidei și reușesc să depășească cel mai greu obstacol de până acum.

Cu Tony Rotaru (23 puncte), Aj Singh (21 puncte și 14 recuperări), Nicolae Ciucă (11 puncte) și Kelemen (9 puncte) în formă excelentă, Vâlcea reușește să-și adjudece victoria cu scorul de 72 – 62. În ultimul sfert, sibienii au dat emoții, s-a apropiat și la patru puncte, dar finalul a aparținut clar echipei vâlcene. Victoria a adus mult entuziasm pe parchetul sălii de sport a Liceului Sanitar ”Antim Ivireanu”, unde copiii au luat cu asalt jucătorii pentru fotografii,

Lupii Negri își continuă seria invincibilă de victorii în Liga I de Baschet masculin, unde au cinci victorii, la fel ca liderul Corona Brașov.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *