Costești, ghinionistă la Turnu Măgurele

Minerul Costești a pierdut sâmbătă, la Turnu Măgurele, 0-1 cu Cetate și trupa lui Marius Vlădoi rămâne pe locul 9 în clasament, poziție direct retrogradabilă.

Robert Dalu a marcat singurul gol al meciului în minutul 10. Jocul de la Turnu Măgurele a fost unul echilibrat, astfel că minerii puteau obține mai mult dacă fructificau ocaziile din partea secundă. Vasilescu  a avut o ocazie mare și a tras în bara transversală! Mai mult, Tisanu  a scăpat și el singur cu portarul, dar a ratat o ocazie imensă. Gazdele s-au impus cu 1-0, dar suferința lor din repriza secundă s-a resimțit la final, când președintele clubului s-a certat cu antrenorul Costin Lazăr.

Căpitanul Minerului, Laurențiu Nicolaescu spune că un egal era perfect echitabil. ”Am început mai fricoși, am primit golul, a fost o primă repriză slabă pentru noi. Însă, în partea a doua am dominat, am avut ocazii mari, dar nu am marcat. Este păcat, puteam să și câștigăm, dar un punct era meritat” a spus Nicolaescu.

Pentru Costești urmează duelul cu Flacăra Horezu, pe Brothers Sport Hub, unul în care minerii pornesc tot cu șansa a doua.

Minerul: D.Vlădoi – I.Marian, Cotolan, Nicolaescu, Vasilescu – Gruinea (Stanca 81), Tisanu (Neacșa 83), Negoiță, Enache – Filip (Mihăescu 81), C. Ion. (Zamfirescu 46).

Foto: Nicolaescu

1 thought on “Costești, ghinionistă la Turnu Măgurele

  1. Echipa are o evolutie din ce in ce mai buna, din pacate s-au pierdut puncte importante chiar in meciuri cu evolutii bune. Multumim autorului pentru cronicile acestor meciuri. Ar fi buna si o pagina de facebook cu informatii la zi despre echipa din Costesti …

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *