Prima înfrângere pentru Chimia la junioare 1

În derby-ul etapei 8 din Seria E a Campionatului Național de handbal pentru junioare 1, Chimia Rm. Vâlcea a cedat disputa din Sala Traian, 33-39 (15-17) cu CSS Caracal. Jocul a fost marcat de accidentarea junioarei Adam de la Chimia, care a căzut rău pe spate și a a fost necesară intervenția ambulanței. Din fericire, sportiva vâlceancă și-a revenit la spital și accidentarea nu a avut urmări grave.

Aceasta a fost prima înfrângere din acest sezon pentru echipa pregătită de Nicoleta Lazăr.

”A fost cea mai urâtă zi din viața mea! Chiar dacă am pierdut jocul cu CSS Caracal, am demonstrat că suntem o echipă foarte unită! Dupa ce eleva mea și colega fetelor s-a accidentat foarte grav, fetele au fost ca o familie! Am niște părinți minunaț, cărora le mulțumesc din tot sufletul pentru tot ceeea ce fac pentru această echipa! Mă înclin în fata D-voastră ! Fetelor, sunteti cele mai bune, cele mai frumoase și cele mai inteligente! Vom fi mai puternice, mai bune și mai unite” a fost mesajul antrenoarei Nicoleta Lazăr, la finalul partidei cu CSS Caracal.

Chimia rămâne însă lider în Seria E, cu 12 puncte din 7 jocuri, la egalitate de puncte cu CSS Caracal. Primele trei clasate merg la turneul semifinal, astfel că Chimia Rm. Vâlcea nu are emoții cu accederea în faza următoare a competiției.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *