Ceremonialul depunerii Jurământului Militare la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani

Evenimentul a conturat o zi specială pentru tinerii care au ales să urmeze profesia de subofiţer jandarm și să se pună în slujba legii. Ceremonialul depunerii Jurământului Militar a fost organizat pentru elevii de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

Prefectul județului Vâlcea, Mihai Oprea, a participat la acest eveniment la invitația comandantului – general de brigadă, Marian Zamfir și a transmis câteva cuvinte tinerilor care au depus jurământul militar.

Sunt convins de faptul că, aici, la Drăgășani, sunteţi bine pregătiţi pentru ceea ce veți putea întâmpina în munca operativă. Legea va fi cea care vă va ghida de fiecare dată acțiunile și deciziile. Vă încurajez să nu renunțați niciodată la dorința de a fi cei mai buni! Fiți EXEMPLE pentru cetățeni și comunități!

A fi militar înseamnă, în primul rând VOCAŢIE şi o datorie față de oameni și legile țării. Fiți siguri că ați făcut o alegere bună, urmând această carieră! Perseverenţa, motivaţia, îmbinate cu profesionalismul şi devotamentul cadrelor didactice care pun umărul la formarea dumneavoastră profesională, vor fi referinţele Şcolii de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” , una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ ale Jandarmeriei Române. Cu ocazia depunerii Jurământului Militar, vă doresc succes! Să ne revedem, cu rezultate pe măsură, la ceremonia de absolvire!

Prefectul Județului Vâlcea, Mihai Oprea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *