Președintele Asociației Comunelor din România (ACoR), Emil Drăghici, în vizită la Primăria Bujoreni

Timp de trei zile (9-11 martie 2023), la Primăria Bujoreni am avut un oaspete de seamă. Președintele Asociației Comunelor din România (ACoR), domnul Emil Drăghici, ne-a onorat cu prezența, vizita sa fiind una extrem de avantajoasă pentru noi din punct de vedere al acumulării unor informații vitale în administrația publică locală. Dânsul este persoana cu cea mai mare expertiză în legislația din administrația publică, omul de la care ai cu adevărat ce învăța. Și pentru că noi, cei din Primăria Bujoreni, dorim să ne perfecționăm continuu și să asigurăm servicii cât mai bune și de calitate cetățenilor noștri, ne-am bucurat din plin de vizita domnului Drăghici.

Expertiza sa în sectorul administrației publice locale ar fi fost benefică și pentru instituțiile județului Vâlcea. Însă, deși a stat la Bujoreni timp de trei zile, autoritățile vâlcene nu au profitat de prezența sa și nu l-au invitat la discuții. La Bujoreni a fost și va fi întotdeauna primit cu brațele deschise, pentru că noi îl considerăm un prieten adevărat.

Domnul Emil Drăghici este la a doua vizită la Bujoreni, prima dată fiind acum trei ani. Pe această cale, aș dori să îi mulțumesc pentru deschiderea față de propunerile noastre și pentru tot ce ne-a oferit în aceste trei zile. Iar atunci când programul îi va permite, îl așteptăm să revină la Bujoreni pentru o perfecționare continuă a aparatului administrativ local.

 GHEORGHE GÎNGU, primarul comunei BUJORENI

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *