La Galicea s-a semnat contractul de finanțare din fonduri europene pentru amenajarea unei zone de agrement

În această perioadă primarul localității Galicea, Florin Mărăcine, a semnat un nou contract de finanțare pentru amenajarea unui traseu de agrement. Investiția se va realiza cu bani europeni, prin FLAG Oltul Puternic:

„Prin acest proiect s-a stabilit un traseu de agrement, în sensul nu neapărat de amenajare, doar un punct de început și un punct de final, cu plecare de pe barajul Oltului. Se vor achiziționa inclusiv câteva biciclete, se vor monta câteva băncuțe smart de-a lungul traseului și un minibus deschis. Eu știu că nevoile noastre primordiale sunt apa, canalizarea, asfaltul, gazele apoi alte proiecte, dar finanțările nu sunt așa cum ar fi nevoile noastre principale. În final orice proiect este binevenit, și încercăm să profităm cât putem mai bine de proiectele de finanțare care se adresează pentru anumite domenii”, afirmă primarul localității Galicea, Florin Mărăcine. 

Valoarea proiectului pentru amenajarea traseului de agrement este de 84 de mii de euro. Cu fonduri atrase prin FLAG, la Galicea s-a amenajat o piscină și se va achiziționa și un buldoexcavator.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *