A murit Pavel Zărnescu, unul dintre cei mai longevivi consilieri locali din Lăpușata

DOLIU… Săptămână tristă pentru comuna Lăpușata. Pavel Zărnescu, unul dintre cei mai apreciați oameni ai localității, a murit după o perioadă de suferință la vârsta de 72 de ani, au anunțat autoritățile locale.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, au transmis colegii consilieri și administrația locală din Lăpușata

”Pierdem un coleg distins și unul dintre cei mai buni consilieri locali  pe care Lăpușata i-a avut. Un profesionist în administrație care timp de 32 de ani și-a dedicat viața comunității, a demonstrat ce înseamnă să faci politică în slujba oamenilor și a pus suflet în ceea ce a făcut, din păcate, viața lui pământească s-a încheiat fulgerător. A fost un om vertical, un om de echipă,  iar pentru noi a fost o onoare să îl avem alături. În aceste momente grele transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis primarul localității Lăpușata, Nicolae Joița 

Pavel Zărnescu s-a  născut în 1951 și  a slujit neobosit interesele comunității sale. În perioada de peste trei decenii pe care a desfășurat-o  în cadrul Consiliului Local a fost un exemplu de omenie și a lăsat în urmă fapte bune punând suflet în tot ceea ce a făcut pentru comunitatea sa. Înmormântarea va avea loc duminică, 26 martie, la biserica din satul Zărnești.

 Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *