Horezu și Dăești merg la braț în play-off!

Viitorul Dăești și Flacăra Horezu s-au calificat în play-off-ul Seriei 6 din Liga a III-a, după ce au câștigat sâmbătă meciurile din ultima etapă a sezonului regular.

La Fedeleșoiu, Viitorul avea nevoie de o victorie la minim două goluri diferență în disputa cu Costești, dar și să fie ajutată de alte rezultate, anume Horezu și Turnu Măgurele să nu câștige în deplasare.

Echipa pregătită de Cristi Munteanu și Alin Bunescu a defilat și s-a impus cu 6-0, într-un joc în care oaspeții au terminat cu doi jucători mai puțin. Au înscris M. Costea (30 și 57-penalty), Nicula (45), Garcia (50), Cioinac (59) și A.Popolan (70). De la Minerul au fost eliminați Stanca în minutul 29 și Nicolaescu (min 56). Jocul s-a rupt în minutul 29, când gazdele au beneficiat de un penalty, șutul lui Pîrvu a fost apărat de portarul D. Vlădoi, dar Stanca, aflat în spatele porții pentru a primi îngrijiri medicale a intrat pe teren fără acordul arbitrului și a primit al doilea galben. Din lovitura liberă indirectă rezultată, Mihai Costea a deschis scorul.

În Bănie, Flacăra avea nevoie să câștige pentru a fi sigură de calificare, dar Universitatea II a condus cu 2-0 în minutul 7 și Horezu își diminuase mult șansele de a mai intra în play-off. Echipa lui Adi Popa a întors însă extraordinar rezultatul și s-a impus cu 3-2! Mitru a redus din diferență, apoi în repriza secundă au marcat Trașcă din penalty și Stanciu, iar finalul a adus sărbătoarea la Horezu. ”Băieții au muncit extraordinar, îi felicit, ne bucurăm că am reușit să câștigăm și să ne calificăm. Chiar dacă puțină lume ne-a dat șanse să fim în primele 4 , am reușit să ajungem în play-off, unde sper să facem o figură frumoasă” a spus antrenorul Adi Popa.

Astfel, Cetate Turnu Măgurele, care a pierdut la Potcoava a ratat intrarea în play-off.

Dacă CSM Alexandria are un avans important și este favorită la primul loc, lupta pentru locul 2 va fi una foarte strânsă, celelalte trei echipe fiind despărțite de doar două puncte

Clasament start play-off:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *