Dăești trece de Horezu, scor 4-0. Viitorul speră pentru al doilea an consecutiv să ajungă la barajele de promovare

Viitorul Dăești a câștigat clar, scor 4-0 disputa de sâmbătă, de la Fedeleșoiu, cu Flacăra Horezu și echipa lui Cristi Munteanu visează la barajele de accedere în Liga 2.

Din a patra încercare, Viitorul Dăești a reușit să învingă Flacăra Horezu. Cele două echipe vâlcene se mai întâlniseră de trei ori în acest sezon, când s-au consemnat două remize în sezonul regular și o victorie a olarilor în cupă.

După trei jocuri echilibrate, de această dată, în play-off-ul Seriei 6, Viitorul s-a impus categoric, 4-0, profitând de faptul că horezenii au avut nu mai puțin de șapte jucători indisponibili: Sporea, Trașcă, Moise, Pintilie, Avram sau Buliga. Și la gazde au lipsit Nicula, Vasile, Grecu, Pahama, dar Viitorul are un lot mult mai complet, cu soluții pe fiecare post.

În fața unei tribune arhipline, la Fedeleșoiu, dăeștenii au deschis scorul încă din minutul 4, când A. Popolan a pasat decisiv în careu pentru Tchassem, care a preluat și a înscris la colțul lung. Gazdele s-au desprins în minutul 17, când M. Costea a fost faultat în careu și L. Iordache a transformat cu siguranță penalty-ul. Ghiță a avut o șansă bună de a majora scorul, dar a ratat ținta. Olarii au marcat și ei prin Moldovan, cu capul, însă centralul a anulat reușita, pentru fault la portar.  Viitorul a continuat să domine și în partea secundă. Atacantul camerunez în vârstă de 23 de ani, Franck Tchassem a marcat pentru 3-0 în minutul 64. Apoi, în minutul 71, Mihai Costea a înscris un gol superb, șut bine plasat de la 25 de metri.  S-a terminat 4-0 și echipa pregătită de Cristi Munteanu a urcat pe locul 3 în play-off și se va bate pentru al doilea loc de baraj cu Roșiori, pentru că primul pare amanetat de Alexandria. De remarcat și debutul la Dăești pentru Duțu și olandezul Fumuyalla Akahwakou.

În schimb, Flacăra a început prost play-off-ul, cu două eșecuri drastice și pare greu de crezut că are forța să urce mai sus de locul 4.

Viitorul Dăești – Flacăra Horezu 4-0 (2-0)

Stadion Fedeleșoiu, spectatori 700

Au marcat: Tchassem min. 4 și 64, Iordache min. 17-pen, M. Costea 71

Dăești: Păușescu – Nwabueze, C.Munteanu, Diaconescu, Ghiță – Garcia, Njindja, Iordache, A.Popolan – Tchassem, M. Costea. Au mai jucat: Yahaya, Pîrvu, Duțu, Pîrvulescu, Akahwakou.

Flacăra: Gogete – Defta, Moldovan, Ivan, Stanciu – Precup, Vrabie – Mitru, Mirică, Habet – Ad. Popa. Au mai jucat: Niculcea, Ruican, Șandru.

Play-off, rezultate etapa 2:

Viitorul Dăești – Flacăra Horezu  4-0

CSM Alexandria – Sporting Roșiori  4-0

Clasament play-off:

1. CSM Alexandria          2        2        0        0        6 – 1             46     

2. Sporting Roșiori          2        1        0        1        5 – 4             35     

3.Viitorul Dăești              2        1        0        1        4 – 2             33     

4. Flacăra Horezu            2        0        0        2        0 – 9             32     

Etapa viitoare play-off, 14 aprilie:

Sporting Roșiori – Viitorul Dăești

Flacăra Horezu – CSM Alexandria

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *