Tradiționala competiție de ciclism Bike Fest Damila Măciuca a fost un succes deplin

Ca în fiecare an, în ziua de 1 Mai, în localitatea vâlceană Măciuca s-a desfășurat competiția de ciclism Bike Fest Damila Măciuca, competiție la care au participat circa 300 de cicliști.
La această ediție s-au desfășurat două curse: cursa de șosea de 83 km la care au luat startul 120 de cicliști și cursa MTB de 37 km, la care au participat 180 de cicliști.
Tradiționala competiție a ajuns la cea de-a zecea ediție și a fost organizată de SC Damila SRL, în parteneriat cu Fundația Dumitru Drăghicescu, Asociația Wild Sport și nu a implicat nicio taxă de participare, toate costurile cu organizarea și desfășurarea competiției fiind acoperite de organizator și de sponsorii evenimentului: Aleo, Boromir, Be Light Studio, Diana, Damila Agro, Elpreco, Forest Retreat & Spa, Gal – Ținutul Vinului, La Molisana, Mutti, Oskar, Pigulin Fruit, Remservice, Romcim, Saint-Gobain, Sano Vita, Teraplast, Temad, și Wise Pavaje.
Premierea celor mai rapizi cicliști a ținut cont de categoria de vârstă și de sex, iar la finalul competiției s-a organizat o tombolă pentru finaliștii curselor.
“Competiția de ciclism Bike Fest Damila Măciuca are drept scop promovarea unui stil de viață sănătos, reducerea inegalităților sociale intre mediul rural și mediul urban, precum și punerea în valoare a farmecului zonelor rurale” , a declarat Daniel Remus Nițu, directorul general al firmei Damila.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *