Flacăra, învinsă în ultimul minut – Olarii au șapte eșecuri consecutive în play-off

Flacăra Horezu a fost sâmbătă la un pas de primul punct din play-off, dar a pierdut în ultimul minut, la Roșiori, cu Sporting.

Echipa lui Adi Popa și Gabi Precup a rămas fără niciun punct în cele șapte etape de play-off în Liga a III-a. Olarii au fost la un pas de a obține un rezultat pozitiv la Roșiori, acolo unde Sporting avea nevoie de victorie pentru a mai spera la locul 2.

Nu au jucat Ad. Popa, Buliga, Trașcă, Ruican, Avram, Gogete și Moldovan. Popa, Buligă și Avram au probleme musculare, Ruican a fost răcit, Gogete are probleme la genunchi și este nevoie de operație, Trașcă este nerefăcut după entorsă, iar Moldovan a fost suspendat. Astfel, banca de rezerve a fost aproape goală.

”Am avut ocazii mari la 0-0 și o bară a lui Habet, puteam obține mai mult. Ne dorim să adunăm puncte, mai avem două meciuri. Dacă am fi avut lotul valid, cu siguranță am fi câștigat câteva puncte în play-off. Știam în iarnă că ne va fi greu, când ne-au plecat 10 jucători” a sus antrenorul-jucător Adi Popa.

Roșiori a dat lovitura în minutul 90, când Florin Lupu a centrat cu boltă de la marginea careului și mingea s-a dus direct la vinclu. Astfel, horezenii au rămas fără punct în play-off și este greu de crezut că îl vor reuși etapa viitoare, când merge la Fedeleșoiu. Viitorul trebuie să câștige pentru a-și asigura biletele de baraj și are clar prima șansă în duelul cu horezenii, având un lot net superior valoric.

Flacăra: Sporea – Stanciu, Pintilie, Defta, Ivan – Precup, Vrabie – Mitru, Mirică, Habet – Moise. Au mai jucat: Niculcea, Șandru

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *