Echipa de fete a CS Vâlcea 1924, locul 4 la Cupa României de baschet 3×3 – Bianca Voica-Nagy, în echipa ideală a turneului

CS Vâlcea și-a încropit rapid echipă feminină de baschet 3×3, care, la prima competiție oficială a ocupat locul 4 la Cupa României indoor.

Arena de baschet din incinta Universității Politehnică din Capitală a reunit luni 14 echipe feminine, reprezentând cluburi afiliate la Federația Româna de Baschet, care s-au întrecut pentru Cupa României indoor la baschet 3 x 3.

CS Vâlcea (Sursă foto: 3×3 România) a participat cu o echipă compusă din Georgiana Plăvițu, Alexandra Bobar, Cristina Badi și Bianca Voica-Nagy. Fetele au avut o comportare meritorie, în faza grupelor câștigând cu 22-6 cu Sepsi SIC și 19-13 cu CSM Alexandria și cedând un meci, 12-16 cu CSM Constanța 2. În sferturi, echipa vâlceană a reușit o victorie surprinzătoare cu Agro Squad, 19-13.

În semifinale, ”lupoaicele” au cedat la mare luptă, 14-16 cu CSU CSM Constanța 1, obținând la final locul 4. De altfel, Bianca Voica-Nagy a fost desemnată în echipa ideală a turneului. Echipa vâlceană a fost susținută la turneu și de Angel Santana, specialistul numărul unu la baschet 3 x 3 din România.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *