Performanțe imporante pentru pugiliștii de la CS Chimia la Cupa României, juniori I – Medalie de aur pentru Alexandru Butoi

Pugiliștii de la CS Chimia, pregătiți de Nicu Dobrițoiu au participat în perioada 8-14 mai la Cupa României la box la juniori, competiție care s-a desfășurat la Iași.

Astfel, Alexandru Butoi a reușit o performanță importantă și obținut locul 1 tot la juniori 1, la categoria +80 kg. Cu acest rezultat, sportivul vâlcean s-a calificat la Campionatul European din luna iulie. Al doilea reprezentant al CS Chimia, Alexandru Văcaru a obținut locul 4 la juniori 1, categoria 54 kg .

Antrenorul secției de box de la CS Chimia, Nicu Dobrițoiu este mulțumit de rezultatele obținute la Cupa României de juniori 1. ”Sunt foarte mulțumit de evoluția celor doi sportivi. Butoi a câștigat 4 meciuri și va fi selecționat la Europeanul de la Ploiești, ar fi ceva important pentru el, care l-ar ajuta în viitor. El este și la Centrul Olimpic de la Brăila. Văcaru a câștigat 2 meciuri și a pierdut în sferturi. Ambii au potențial, pot să crească ca valoare pe viitor”.

Ambii publiști de la CS Chimia vor merge la Campionatul Național de juniori de la finalul anului, unde sunt printre favoriții la medalii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *